tiistai 19. tammikuuta 2010

and again

Alotin taan uuden blogin, älkää kysykö miksi. Tän ei oo tarkotus olla mikään kovin kiinnostava ja en edes odota tälle yhtään lukijoita, vaan lähinnä vaan omaks iloks tänne kirjotan ja että voi johonkin raapustella jotain. Luulen että tänne tulee suurimmaks osaks turhaa valitusta sekä laulujen sanoja, eli tuskin mitään järkevää missään vaiheessa.

Yritän pitää "blogiminän" ja "irl-minän" erillään joten en varmaan kovin paljon puhu henkilökohtasista asioista täällä tai muutenkaan kerro itestäni kauheesti, lukuunottamatta tota kuvaa. Jos joku mut siitä tunnistaa niin sillepähän ei voi sitten mitään, ei se hirveesti haittaa. Tai no mitä helvettiä. Kai mä jotain voin kertoo koska tänne ei kuitenkaan kukaan varmaan löydä.

Nnoooo oon 15-vuotias, 165cm pitkä ja painan aivan liikaa (ainiin unohin sanoa että varmasti tuutte kuulemaan valitusta tästä tositosiTOSI paljon, varautukaa!). Rakastan musiikkia ja sateisia syysiltoja, kun ei tarvii tehä mitään ja voi kääriytyä kotona peiton alle kaakaomukin kanssa ja katella ikkunasta ulos. En tykkää... monista asioista. Sanat "minä itse" kuvaa aika hyvin sitä mitä mä vihaan. Sen lisäks vaikka mitä, mutta en jaksa kirjottaa tähän kaikkee, eiköhän nekin selviä joskus..

Semmosta.

Niin ja tää blogin ulkoasu kokee vielä vähän muutoksia ja hienosäätöä, en jaksa vaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti