maanantai 19. huhtikuuta 2010

break me

10 lukijaa! ♥


En painanutkaan niin paljon kuin olisin olettanut.. 50.3kg "vaan". Mutta onko liikaa pyydetty et toi paino pysyis alle sen viidenkympin? Ahdistaa kun vaivalla saan sen aina alle sen ja sitten pienenkin repsahduksen jälkeen joudun taas alottamaan alusta. Voi kun pääsisin siitä pian lopullisesti ohi.


Mutta joo, tänään on mennyt tähän asti ihan ok. Söin aamulla jugurtin 80kcal ja pienen banaanin (~80kcal) enkä sen jälkeen muuta, toivottavasti pysyn illallakin kurissa. Ärsyttää kun iskä on koko viikon lomalla eli se on täällä kun tulen koulusta heti kysymässä onko nälkä... Onneksi se ei ole hirveän tarkka, eli tuskin huomaa vaikka jättäisinkin jonkun aterian välistä.

Hassua muuten, että porukat vieläkin elää siinä uskossa että mä söisin kouluruokaa. Viimeksi olen sitä syönyt seiskaluokalla, näkkärinkin jätin pois ysin alussa... Käyn kuitenkin joka päivä kavereiden seurana ruokalassa istumassa, joten tiedän aina mitä ruokaa koulussa minäkin päivänä oli (= helpottaa vastaamista kun äiti joskus kyselee mitä ruokaa koulussa oli).

Mulla oli vielä joku juttu minkä meinasin kertoa, mutta tää blogger jumitti ja poisti tän koko tekstin, ja sitten unohdin se asian kun raivostuin. Hmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti