perjantai 23. huhtikuuta 2010

estä minua uppoamasta, herätä minut horroksesta

49.3kg. Se on aika vähän, taitaa olla pienin paino tällä pituudella, mutta... tuntuu läskiltä, näyttää läskiltä. Tuntuu siltä että mitä vähemmän painan, sitä lihavammaksi tunnen oloni. Odotan sitä päivää kun painon väheneminen alkaa oikeasti tuottaa näkyviä tuloksia, tähän mennessä olen aivan yhtä ihraisa kuin ennenkin. En aamulla jaksanut edes innostua tuosta luvusta, katsoin vaa'an numeroita vaan väsyneenä eikä tuntunut miltään.

Olen kaikenlisäksi kipeä. Poskiontelotulehdukselta vaikuttaa, mutta tänään on lähinnä ollut vaan päänsärkyä, kurkkukipua ja nenä vuotaa mikä nyt viittaa ihan tavalliseen flunssaankin, mutta eilen oli myös poskiontelot kipeänä. Toivottavasti tää nyt menee pian ohi, tietysti on ihanaa kun ei tarvitse tehdä mitään, mutta meillä on seuraavat viikot koulussa niin kiireisiä ja täynnä työtä etten haluaisi jäädä pois. Muutenkin liikaa tekemistä rästissä, en kaipaa enempää.

Viikonloppu. Hyvä ja huono asia. Hyvä siltä kannalta että saa nukkua ja on taas pari vähän rennompaa päivää, mutta tätä vasten täytyy myös tajuta se tosiasia että mun on pakko tehdä viikonlopun aikana enkun ainekirjoitus, lukea kemian kokeeseen ja tehdä myös noita ennakkotehtäviä pääsykokeita varten. Huoh. Ja viikonloput tarkoittaa tietenkin syömisten kannalta romahdusta, en voi vältellä kotiruokaa ja muutenkin luultavasti tulee taas mässättyä kaikkea paskaa. Ahdistaa.

1 kommentti:

  1. Toi on niin totta, et mitä enemmän vaa'an mukaan laihtuu, sitä läskimmältä tuntuu :s
    Koita parantua pian ♥

    VastaaPoista