sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

qqq

Nyt on oikeesti pakko ryhdistäytyä! En ole tällä viikolla muuta tehnytkään kun syönyt. Ensi viikolla oikeasti PAKKO ottaa itteä niskasta kiinni, jumalauta. Huomenna vedän lopun jäätelön vessasta alas, heitän kaikki keksit roskiin ja sanon äitille syöneeni ne, huomaapahan ainakin millainen porsas olen. Pakko keksiä joku rangaistus itelleni jos menen vielä ahmimaan lisää läskiä kehooni.. +50 vatsalihasta jokaisesta ylimääräisestä suupalasta, ihan jokaisesta. Ja tästä en aio lipsua.

En tiedä paljonko painan kun en ole uskaltautunut vaa'alle käymään, mutta tiedän että aivan liikaa. Rangaistus kaksi: menen huomenna vaa'alle. Häpeän jo valmiiksi niitä numeroita mitä se tulee näyttämään, voi olla että huomenna koko päivä on pilalla heti aamusta kun katson niitä punaisia digitaalisilmiä. Opinpahan ainakin olemaan syömättä.

Tekis mieli alottaa 2468-dieetti, mutta noi pienikaloriset päivät olis hankala toteuttaa kun mun syömiset vaihtelee niin paljon enkä ikinä tiedä, minä päivinä on pakko syödä kotiruoka ja milloin ei. Voisinhan mä toki kehittää jonkun sellasen oman version, jossa joka viikolle on määrätty kalorimäärät (siis 7 kpl) mutta jotka ei ole riippuvaisia päivästä, vaan pidän semmosen päivän kun on mahdollista. Hmm, tää alko kuulostaa kivalta idealta! Täytyy vielä vähän suunnitella, voi olla että alotankin jonkun tällasen.

1 kommentti:

  1. Se on aivan liian helppoa sortua syömiseen, kokemuksen syvällä rintaäänellä todeten.
    Itsellä kanssa huomenna luvassa henkistä kidutusta vaa'an kanssa.

    Toi joka viikolle omat kalorimäärät kuulostaa muuten hyvältä, vois kokeilla ehkä itsekin toimisko.

    VastaaPoista